Urbanity Nurses

OM URBANITY NURSES

Urbanity Nurses är ett litet, familjärt och transparent företag med fokus på sjuksköterskan. Företaget bemannar andra företag, tillställningar och regioner med sjuksköterskor när behoven för uppdragsgivarens verksamhet uppstår. Det kan handla om kortare till längre uppdrag beroende på hur länge uppdragsgivaren önskar vår närvaro.


Vi kan alla komma överens om att livet under hela CoVID- perioden i Sverige var en påfrestande tid – framför allt för sjukvårdspersonalen som tre gånger (!) fick stå i frontlinjen med krislägesavtal á 12,5 timmars arbetstid varje arbetspass. Den psykiska och fysiska påfrestning hos personalen ledde till att många sjuksköterskor sade upp sig och sökte till andra mer lugnare tjänster inom vården. Detta gjorde att slutenvården blödde personal med unik kompetens och behövde anställa extern personal för att täppa till luckorna som uppstod. Det var under dessa perioder idén om Urbanity Nurses frodades av Johan, grundaren till företaget.


För oss som företag är det viktigt att sjuksköterskorna alltid är i fokus och vi värdesätter därför alltid deras engagemang och önskan. Efter avslutade uppdrag söker vi alltid feedback då vi på Urbanity Nurses strävar efter att bli bättre på det vi gör – hela tiden, vad än vi gör. Vi trycker på att stärka relationen mellan sjuksköterskorna och oss som företag genom att skapa förtroende. Det i sin tur speglar i nöjda uppdrag och återkommande sjuksköterskor.


Johan Eskander, specialistsjuksköterska inom intensivvård, grundare och VD för Urbanity Nurses, startade företaget 2021.


Hör av er till oss på Urbanity Nurses om ni vill lära känna oss bättre eller har funderingar kring våra tjänster.


Varmt välkomna till Urbanity- familjen.

Johan Eskander, VD för Urbanity Nurses

Copyright © Alla rättigheter förbehållna av

Urbanity Nurses Sweden AB

Följ oss på