Urbanity Nurses

FÖR UPPDRAGSGIVARE

Sjuksköterskorna på Urbanity Nurses arbetar för att uppnå god kvalité i varje möte med er och era kunder/patienter. På Urbanity Nurses är det sjuksköterskorna som bestämmer när de vill arbeta, var de vill arbeta och hur de vill arbeta. Detta ger dem frihet och kontroll över arbetslivet och privatlivet vilket i sin tur genererar en stabil och trygg sjuksköterska som längtar efter uppdrag när behovet uppstår. I balansen mellan arbete och fritid väger fritiden för sjuksköterskorna självklart tyngre och det är så vi vill att det ska vara. Vi på Urbanity Nurses vill ge konsulterna mer fritid och stöttar tyngden i balansen – galet kan ni tycka men helt rätt tycker vi.


Urbanity Nurses har även som mål att skapa en bro mellan vårdsystemet och evenemangsbranschen genom att erbjuda skräddarsydda lösningar för bemanning av kunnig vårdpersonal. Oavsett om det handlar om akut personalbrist på ett sjukhus, behovet av sjuksköterskor för ett stort evenemang eller andra vårdrelaterade utmaningar, är Urbanity Nurses här för att leverera pålitliga och kompetenta sjuksköterskor.


Vi förstår vikten av att ha tillgång till erfaren och pålitlig vårdpersonal, oavsett om det gäller att säkerställa patienternas välbefinnande på sjukhuset eller att hantera eventuella medicinska behov vid evenemang. Urbanity Nurses team av sjuksköterskor är noga utvalda för deras kompetens, erfarenhet och engagemang för att erbjuda den bästa möjliga vården och stödet.


När ditt företag eller region vill välja kvalitetsmässig omvårdnad med fokus på service och patientsäkerhet, samt kvalitetsmässiga föreläsningar, ska ni välja oss på Urbanity Nurses.


Vi finns för er när ni behöver oss.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna av

Urbanity Nurses Sweden AB

Följ oss på